Slappna av efter stallet
En egen häst

Slappna av efter stallet

Om du har ett stort intresse av hästar och kanske till och med har dina egna vet du hur ansträngande det är. Även fast det är roligt och givande att rida och hänga i stallet är det skönt att komma hem igen. För att du ska må bra och fortsätta med ditt hästintresse är det viktigt att du återhämtar dig mellan varven. Här nedan kan du läsa mer om hur du kan göra för att slappna av efter en dag i stallet.

God dryck

Är du över 18 kan du slappna av genom att sätta dig i soffan med någon typ av alkoholhaltig dryck. Om du gillar vin kan du gå in på Vinoteket där du finner ett brett utbud av viner. Fördelen med att handla vin på nätet är att du inte behöver anstränga dig genom att besöka systembolaget och du får det levererat till dig, vilket sparar dig energi. Du kan välja mellan rött vin, mousserande vin, vitt vin och rosévin. Det finns även alkoholfria alternativ om du hellre vill ha det. Vinerna kommer i olika prisklasser och har olika egenskaper, vilket innebär att du kan hitta något som passar dig.

Gott att äta

Förutom att du kan ta dig något gott att dricka är det minst lika trevligt att ha något att äta när du ska kolla på film eller serie för att komma ner i varv. Om du vill kan du laga mat, till exempel pasta, kyckling, tacos eller pizza. Men du kan också välja att äta snacks som popcorn, chips eller godis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *